Algemene voorwaarden

 

Disclaimer

Metazoa zorgt ervoor dat de website www.metazoa.nl goed werkt, toegankelijk is en juiste informatie bevat. Maar, soms kan het gebeuren dat de website tijdelijk niet bereikbaar is of dat de informatie op de website niet (meer) klopt. Lijdt u daardoor op de een of andere manier schade? Dan zijn wij niet aansprakelijk.

De informatie op deze website is van Metazoa. Wilt u de informatie gebruiken? Vraag ons dan eerst om toestemming. Als eigenaar van de website mogen we de informatie op elk moment, zonder aankondiging, wijzigen of verwijderen. Ziet u iets wat niet klopt of niet werkt? Dan horen we het graag. Zodat we het snel kunnen aanpassen.

Metazoa garandeert niet dat de informatie, software dan wel verwijzingen of hyperlinks die via deze website toegankelijk zijn, vrij zijn van virussen of vergelijkbare schadelijke componenten. Op onze website staan hyperlinks naar andere websites. Metazoa is niet verantwoordelijk voor de toegankelijkheid en inhoud van de websites van derden. En voor hoe derden omgaan met uw persoonsgegevens. Lees daarom – als die er is – altijd het privacy statement van de site die u bezoekt.

Metazoa sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met de website. Heeft u vragen? Bel 085 0787979 of mail naar: info@metazoa.nl

Exact wat ze nodig hebben